Felleskjøpet Agri inngår partnerskap med Solenergi Norge

Felleskjøpet Agri og Solenergi Norge har inngått samarbeidsavtale om salg og formidling av solcelleanlegg til gårds- og landbruksbygg. Dette er en av flere avtaler vi nå gjør for å posisjonere oss i markedet, sier salgssjef Kim Brandsnes i Solenergi Norge AS.

Solenergi Norge AS er importør og distributør av solcelleanlegg i Norge. Selskapet har en økende markedsutvikling hovedsakelig fokus mot landbruk og næring. Nå styrker de seg ytterligere med Felleskjøpet Agri for å nå større kundegrupper og markeder.

– Dette er et samarbeid vi er glade for å kunne presentere. Vi har helt siden starten jobbet tett på landbruket og det er et viktig satsningsområde for oss. Derfor er dette samarbeidet et viktig ledd for å posisjonere oss. Nå kan Felleskjøpet tilby nøkkelferdige solcelleanlegg som er kvalitetseffektive og omfatter den nyeste teknologistandarden. Vi kommer til å stå for det faglige, både prosjektering, kalkulering og levering. Montering blir gjort av våre partnere, sier Kim Brandsnes.

Trygghet for bonden

– For oss er sikkerhet og trygghet for bonden høyt prioritert. Både når det gjelder det tekniske ved anlegget, men også under montering. Vi har kvalifiserte og erfarne monteringspartnere som har godkjenninger for arbeid i høyden, forsetter Brandsnes.

Fornybare energiløsninger et satsningsområde

Hos Felleskjøpet er fornybare energiløsninger et satsningsområde.
– For oss er samarbeidet med Solenergi Norge et ledd i bærekraftstrategien. Vi skal utvikle og tilby løsninger som bidrar til å øke produksjonen av fornybar energi på gården. Solcelleanlegg på et gårdsbruk er gjerne svært lønnsomme. Det er tilgang til store takflater som gjør sitt til at landbruksnæringen har spesielt mye å tjene på å investere i solcellepanel, sier Karl Arne Leivestad som jobber med strategi og forretningsutvikling i Felleskjøpet Agri.

Bilde av Karl Arne Leivestad fra felleskjøpet og Kim Brandsnes fra Solenergi Norge.
Fra venstre; Strategi og forretningsutvikling Felleskjøpet Agri SA, Karl Arne Leivestad og salgssjef i Solenergi Norge AS, Kim Brandsnes. Foto: Solenergi Norge AS

Om Felleskjøpet Agri

Felleskjøpet Agri er et samvirke eid av over 39 000 bønder. Felleskjøpet Agri hadde i 2022 en omsetning på 20,2 milliarder kroner og 4 218 ansatte. Felleskjøpet Agri er den viktigste leverandøren av teknologi og driftsmidler til norsk landbruk og har rundt 100 butikker rettet mot bønder og forbrukere i Norge.

Kort om Solenergi Norge

Solenergi Norge AS leverer komplette, driftssikre og lønnsomme solcelleanlegg for landbruk, næring, industri og private. Vi personlig skreddersyr ett produkt som er det mest økonomiske for deg, og beregner energiproduksjonen din nøyaktig, slik at du kan produsere din egen bærekraftige og kortreiste strøm i mange år. Sammen med våre erfarne Solenergipartnere er vi en komplett solcelleleverandør hvor vi leverer til store deler av landet.

Kontaktinformasjon
Kim Brandsnes, salgssjef Solenergi Norge AS
E-post: kim@solenerginorge.no
Tlf: 90910781

Karl Arne Leivestad, Strategi og forretningsutvikling Felleskjøpet Agri SA
E-post: Karl.Arne.Leivestad@felleskjopet.no

Pressemelding – Folldal, 15. august 2023