Jobb hos oss

Solenergi Norge AS har med en økende arbeidsmengde, behov for flere folk på laget. Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med dyktige og engasjerte folk for å dekke oppdragsmengden og forespørsler. Ønsker du å hjelpe oss med å levere solceller til norske bønder og næringsdrivende? Send inn en søknad da, vel.

Solenergi Norge AS leverer komplette, driftssikre og lønnsomme solcelleanlegg for landbruk, næring og industri. Vi skreddersyr anleggene for den enkelte kunden, for å gjøre det mest mulig økonomisk – for en bærekraftig og kortreist strømproduksjon. Vi leverer svært effektive kvalitetsprodukter med høy teknologistandard, og vi jobber med kvalifiserte og erfarne norske monteringspartnere.

Solenergi Norge AS ble etablert i 2018 med hovedkontor i Folldal, og har i dag 11 medarbeidere. Vi har i dag et stort partnernettverk, Solenergipartnere, med ni bedrifter som stadig vokser.


Ledige stillinger

Økonomisjef

Solenergi Norge søker etter økonomisjef. Stillingen som økonomisjef er variert og faglig utfordrende, med svært gode utviklingsmuligheter i en bransje og et firma i stor vekst. Vær med å bidra til det grønne skiftet gjennom å hjelpe oss å levere solceller til landbruket, næringsdrivende og det norske folk.

Les mer om økonomisjefutlysningen

Åpen søknad

Vi er alltid interessert i flere dyktige folk innen for eksempel prosjektering og montering av solcelleanlegg. Er dette deg, er du velkommen til å sende oss en åpen søknad og CV.

Skriftlig søknad med CV sendes til Jan Kåre Lillekroken eller Ole-Martin Håtveit på e-post, eller via eget søknadsskjema.

Jan Kåre Lillekroken
Økonomi, salg- og kundeoppfølging
Telefon: 924 56 500
Mail: jankare@solenerginorge.no

Ole-Martin Håtveit
Daglig leder
Telefon: 924 56 500
Mail: ole-martin@solenerginorge.no

Montering av solcelleanlegg på fjøstaket, solenergi Norge as