Du finner oss på Agrisjå

Solenergi Norge er på plass under Agrisjå i Stjørdal 25. til 27. august.

Agrisjå er en av landets ledende fagmesser for landbruket. Dette er en møteplass for yrkesutøvere innen landbruksnæringen med utstillere, fagprogram, debatter og aktiviteter for hele familien. Agrisjå arrangeres av Trøndersk landbruk AS.

Vi feirer Solenergi Norge sitt fem års jubileum og inviterer alle besøkende innom oss på stand for en kopp kaffe og prat om solceller. Møt og snakk med våre beste fagfolk på prosjektering av solceller til landbruksbygg, slik at vi sammen kan finne den mest lønnsomme løsningen for deg.

For oss i Solenergi Norge er kvalitet og lønnsomhet grunnpilarer i vår virksomhet. Vi er opptatt av trygghet for kundene, og har med det blitt en av de største leverandørene på solceller til landbruk på Østlandet. Sammen med våre erfarne monteringspartnere kan vi garantere at du blir godt i varetatt gjennom hele prosessen.

Velkommen innom – vi håper å se deg på Stjørdal og Agrisjå!

Hvor finner du oss på Agrisjå?

Område: Teknologitunet
Standplass: P05
og
Område: Maskin og utstyr
Standplass: R33 (hos Felleskjøpet Agri SA)

Ta kontakt

solcelleanlegg-til-landbruk-solenergi-norge-tjenester

Om Solenergi Norge

Vi ønsker å gjøre det enklere for deg å produsere din egen strøm. Solenergi Norge AS prosjekterer, leverer og monterer driftssikre og effektive solcelleanlegg for alle typer driftsbygninger. Vi beregner nøyaktig energiproduksjon, for å skreddersy anlegget til å være mest mulig lønnsomt for deg. Sammen med våre Solenergipartnere er vi en komplett solcelleleverandør som leverer til store deler av landet. Med eget lager, har vi også kort leveringstid.

Solceller for landbruk

Større behov for energikrevende utstyr og strengere krav til CO2-avtrykk i landbruket, gjør at landbruksnæringen gjerne har mye å tjene på å investere i solcellepanel. Tilgang på store takflater på fjøs og driftsbygninger, gjør at solcelleanlegget kan produsere nok energi til å senke utgiftene på strømregninga. På denne måten kan du produsere din egen miljøvennlige strøm i mange år, samt investere for fremtiden ved å bedre energiklassen på bygget.

Fordeler med solceller på gården

Vektorisert bilde av ert grønt blad, to grønnfarger

Grønn teknologi
Reduser CO2-avtrykket, og bidra til en bærekraftig utvikling av landbruket.

bilde av blå stjerne

Lønnsomt
Reduser strømkostnadene,
og øk verdien på gården.

Bilde av solenergi norge sitt logosymbol

Kvalitet
Kvalifiserte og erfarne Solenergipartnere i hele Norge.

Dette sier kundene våre

Da strømprisene tok av, måtte bonden på Neslund Gård i Alvdal gjøre alvor av planene om en alternativ energikilde. Nå er samtlige av driftsbygningene dekket av solceller ­– og det gir stor verdi når strømregninga kommer.

Jon Roger driver med slaktegris, produserer bygg og litt havre, i tillegg til å drive skogdrift og jaktutleie. Nå har bonden investert omkring 650 000 kroner i solceller. Med Innovasjon Norge på laget og grønt lån fra banken, vil det nye anlegget på gården være nedbetalt i løpet av seks år. Om strømmen blir dyrere, går det enda raskere.

Bilde av bonden Jon Roger som har montert solcelleanlegg på taket fra Solenergi Norge
Quote symbol

Solcelleanlegget vil gjøre at strømkostnadene halveres, om ikke mer, på årsbasis. Jeg har et jevnt forbruk av strøm gjennom hele året, så dette vil utgjøre mye for meg.

Jon Roger Neslund

På det meste kan solcellene nemlig produsere i overkant av 60 kilowattimer med strøm på en god solskinnsdag. Det blir drøye 60 000 kilowattimer gjennom hele året, og gjør at strømkostnadene blir betydelig lavere for Jon Roger Neslund.

I april og mai gjorde solcelleanlegget betydelig utslag på strømregninga. Det gjør at Jon Roger ikke bare får strøm til eget bruk, men at han også kan selge en del videre. 

Les mer om Jon Rogers erfaring med Solenergi Norge

Illustrasjon / ikon av et menneske

Kontaktperson: Kim Brandsnes 
E-post: kim@solenerginorge.no
Telefon: 909 10 781

logo solenergi norge, svg fil

Send forespørsel på solcelleanlegg

Vurderer du solceller på gården din?